You are here

I Danmark smadrer man mennesker

"Mange af de asylansøgere, der får afslag i dag, kommer jo fra lande, som de ikke kan sendes tilbage til." udtaler Anne Marie-Meldgaard til Information idag.

Hvis de ikke kan sendes tilbage, hvorfor får de så ikke asyl ?, spørger jeg bare.

Iøvrigt er baggrunden for AMMs udtalelser, at der er sket en 4-dobling i antallet af selvmordsforsøg blandt asylansøgere. Udtalelsen bliver sat i perspektiv, når Fyens Stiftstidende 2. august 2005 i artiklen "Hun er på vej til højre" skriver, at AMM ifølge unavngivne kilder i Socialdemokraternes folketingsgruppe er kandidat til en ministerpost. Artiklen skriver også at;

"SAMTIDIGT er det også klart, at hun ikke er alene, men derimod fører den linje, som partitoppen har udstukket, og gør det rigtig godt." Anne-Mette Winter fra Venstre, formand for Folketingets integrationsudvalg mener iflg. DR Online at der ikke er "noget galt med den danske asylpolitik eller asylcentrene."

Udgifterne til f.eks. hospitalsbehandling er steget fra 695 kr. i 2001 til 2.809 kr. i 2004. Et eller andet må der jo være galt siden der sker en stigning i udgifterne med færre antal asylansøgere.

En gruppe, som dokumenterer dansk asylpolitiks urimelighed er http://www.stoettekredsen.dk/ for Flygtninge I Fare. På den side kan du se flere uhyggelige asylsager, som de har beskæftiget sig med igennem årene. Ganske oprørende og bedrøvende læsning.

Læger kritiserede forholdene i april i år
Men de har også fanget et øjebliksbillede tilbage fra april i år. Nemlig da 2 læger stod frem i TV2 Lorry og ".. anklager Røde Kors ledelsen for at dække over, hvor slemt det er blevet, og at økonomiske interesser spiller ind."

"Kritikken finder vi i Støttekredsens bestyrelse berettiget, og vi har i 2005 fremsendt flere klager, bl.a. over manglende lægetilsyn med syge asylsøgere, og manglende indberetning om behov for behandling."

Politikkerne har fået sig en ny hobby.

De smadrer mennesker...

hov der røg en mere. - og der...

Men der kommer gang i sundhedsvæsenet og det er jo godt for beskæftigelsen. Men jeg ville da hellere have at samfundets værdier blev skabt på en mere human og positiv måde.

En anden ting, som jeg er blevet klar over er den arkivering af artikler fra aviser i utilgængelige databaser gør det sværere for den enkelte at sætte sig ind emner som f.eks. denne. Utilsigtet eller planlagt. Jeg husker stadig Marianne Jelveds udtalelser om "det farlige internet" tilbage i 95-96, hvorefter hun fik et ansigt som om det nærmest var en forudsigelse af folkestyrets død. Og hendes egen overflødiggørelse.

Nogle kalder USA for United States of Amnesia. Måske lever flertallet i en Dansk Amnesia af stress af jag. Jeg tvivler på at ret mange overhovedet kan huske dagens indslag i TV2 Nyhederne.

Se lidt mere fjernsyn, så har du glemt det alt det her inden du går iseng. Eller ?

Det er jo kun et par tusinde mennesker, som bliver smadret. Og det går jo nok. Det sker jo i en stor sags tjeneste. Nemlig at dæmme op for frygten. http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Common/Information.php?pShow=Webavis/WAvVis.php&pWAvVis=568 ej online på information.dk

http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.jhtml?articleID=267811
--
sidst revideret 17.35
Tilføjet citat fra Fyens Stifttidende d. 2.8. 2005 "Hun er på vej til højre"

Nyheder: