You are here

Saudi-Arabien

Efterladte af 11. september angrebene vil sagsøge den Saudiske regering for medvirken

6000 efterladte efter 11. september 2001 angrebene har fundet beviser for en Saudisk forbindelse, heriblandt Terry Strada.

Familierne har appelleret en domstolsafgørelse, som forhindrer dem i at anlægge en retssag ved de amerikanske domstole.

De bliver støttet af tidligere senator Bob Graham fra Florida, som skriftligt støttet de efterladte med eksempler på Saudisk involvering i udførsel af 11. september 2001 angrebene i New York & Washington.

Bob Graham sad i senatets komite vedrørende efterretningsvæsen 11. september 2001.

Indslaget er fra 20. marts 2012.

Se det her:

Saudi-Arabien modarbejder aktivt det arabiske forår

I et interview med pullitzer vindende journalist Seymour Hersh på Democracynow.org fortæller han, at Saudi-Arabien aktiv støtter modstanderne af det arabiske forår med både penge & som tilfældet i Bahrain med militær fra Saudi-Arabien. De Saudi-Arabiske militære styrker deltager aktivt i nedkæmpelsen af modstandere af kongedømmet i Bahrain.

Saudi-arabisk regering muligvis indblandet i 9/11-2001

DR P1 Orientering d. 29. februar 2008

Den officielle amerikanske rapport om terrorangrebet den 11. september 2001 har udeladt materiale, der tyder på, at saudi-arabiske regeringskredse var indblandet.

En amatørhistoriker (ved navn Kevin Fenton fra Tjekkiet, red.) har brugt den amerikanske lov om offentlighed i forvaltningen til at få forbundspolitiet FBI til at udlevere en 298 sider lang kronologi om de 19 arabiske flybortførere, der foretog terrorangrebet på USA den 11. september 2001.

Subscribe to RSS - Saudi-Arabien