You are here

EU: Registrering af Foreninger, Lyt da til Birthe Rønn Hornbech for s.....

Som led i terrorbekæmpelse er EU-Kommissionen på vej med et forslag om at overvåge foreninger i alle EU-lande. Forslaget skal gøre det nemmere at opdage, om organisationer der samler penge ind, sender midler til terrorgrupper. Venstres retsordfører Birthe Rønn Hornbech mener, at forslaget er ødelæggende for foreningsfriheden i Danmark - og en reaktion på terror, som er undergravende for friheden i demokratiske samfund. Hun uddyber i aftenens Deadline.

Martin Krasnik interviewer en såkaldt ekspert (Victor D. Camras), som kommer med forskellige postulater. Jeg tror at denne ekspert henter sin viden fra Anders And. Nærmere betegnet Sorteper.

Victor Camras er "ekspert i terrorisme-finansiering". Han er amerikaner og siden fadæsen med Colin Powell i FNs sikkerhedsråd med et væld af fejl og de manglende beviser for masseødelæggelsesvåben i Irak, er en amerikaner den sidste jeg vil tro på. De er fulde af løgn. bu$h, Blair og også Fogh.

For hvad er denne eksperts kilder ?

Deadline Onsdag kl. 22.30 (Se det online i WMP format) indtil næste onsdag (21.9).

Forslaget handler i bund og grund om kontrol.

Stav det bagfra og du har min mening om den sag.

Men lyt til Birthe, hun er ikke bange af sig og siger nej til frygt. Hun advarer i interviewet imod, at hvis EUs forslag bliver vedtaget er det endnu et skridt på vejen til en politistat. Og vejen væk fra retsstaten.

Andre spørgsmål:
Er koranskoler terrorudklækningssteder ? Kom med noget dokumentation.

Hvordan bliver man terrorekspert ?

Se iøvrigt DR2 udsendelse på Søndag d. 18. september kl. 21.30 om baggrunden for de neo-konservative og terroristerne. De har mere tilfælles end du tror. Udsendelsen hedder "Frygtens Politik". (blog her på siden om den udsendelsen). 1. del af 3 sendt d. 11. september.