You are here

frygt

Politiet kræver bevogtning af papkasser i København på grund af terrorfrygt ved Folketingets åbning 2. oktober 2012

Aktivister søgte om lov til at opsætte 100 papkasser, som en happening fra Rådhustorvet til Christiansborg slotsplads i anledningen af Folketingets åbning igår.

Men Københavns politi krævede, at de skulle være bevogtede. Et person per papkasse.

Istedet for det blev papkasserne opstillet på Christiansborgs slotsplads.

Hør interviewet med Anna Rytter på:

København: videoovervågning uden præventiv virkning

Danskerne er i de senere år er blevet filmet af stadig flere kameraer i det offentlige rum. Men Københavns Politi dropper nu strategien om at udvide overvågningen. Effekten er for lille, lyder det.

Men i dag er der ingen planer om flere kameraer, for effekten er til at overse, lyder det fra politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Politis efterforskningsenhed.

Kun 2 procent af USAs produktion eksporteres til EU-landene

Den 17. maj 2012 fortalte Paul Krugman i et interview med Democracynow.org, at USA kun afsætter 2 procent den samlede produktion til EU-landene. Paul Krugman er økonom med en nobelpris i baglommen.

"One of them is just troubles in Europe hit our exports, which is a bad thing, but not catastrophic. Despite everything you’ve heard about globalization, only about 2 percent of what we make in this country is sold in Europe. So, that’s not that big a deal."

Dansk oversættelse af mig:
"En af effekten af problemerne i EU er, at det påvirker vores eksport. Hvilket er en dårlig ting, men ikke en katastrofe. På trods af alt som du har hørt om globalisering, så bliver kun omkring 2 procent af det vi producerer her i landet solgt til EU. Så det spiller ingen rolle."

Prøv lige at huske det næste gang, du hører en journalist eller "økonom" sige at det er åhh så vigtigt for USA at eurokrisen bliver håndteret hurtigt til gavn for USAs eksport til EU-landene.

Det har ingen betydning for USA om EU-landene eksisterer eller ej.

Paul Krugman forudsiger også, at euroen trods alle panikforsøg fra Angela Merkel & andre højst sandsynligt kollapser inden for et par måneder.

Se den her:

Gletschere på Grønland har været hårdere ramt i 1930´erne end idag

Tirsdag den 29. maj kl. 12 havde DR Radioavisen en nyheden om, at Jorden nok ikke alligevel går under.

Det viser sig nemlig, at FNs klimapanel har lidt at nærsynethed grundet mangel for faktuel viden om isens vandring på Grønland.

/ Der har været varmere på Grønland i 1930´erne med mindre Gletscher is (Klilmaloegnen.dk)

Hvor der er henvisning til Radioavisen er i MP3 format.

Sider

Subscribe to RSS - frygt