You are here

Per Stig Møller ignorerer regeringens egen kritik af EU

Ditte Staun, Folkebevægelsen Mod EU skriver den 1. marts 2007:

Per Stig Møller har tilsyneladende glemt alt om de problemer, som er indbyggede i forslaget til EU-grundlov og som regeringen også har kritiseret, udtaler Ditte Staun fra Folkebevægelsen mod EU

Udenrigsminister Per Stig Møller støtter sin tyske kollega og EU-formand Frank-Walter Steinmeiers forsøg på at redde så meget som muligt fra den af franskmænd og hollændere forkastede EU-grundlov.

Per Stig Møller og Danmarks regering har ikke lyttet godt nok efter under EUs såkaldte tænkepause, og de har tilsyneladende glemt deres egen kritik af problemerne i EU. EU-grundloven fastholder ordninger, som den danske regering under tænkepausen påstod, de var imod, udtaler Ditte Staun, som er talsperson for Folkebevægelsen mod EU.

- Når regeringen nu støtter EU-grundloven fuldt ud, så har de mistet enhver chance for at kræve et opgør med f.eks. EU’s handelsmure, EU-parlamentets rejsecirkus, et udemokratisk system, hvor kun EU-kommissionen stiller lovforslag, og ikke mindst landbrugs politikken, understreger Ditte Staun.

- I øvrigt er hele processen med EU-grundloven en demokratisk farce og befolkningerne i de lande som skal stemme heriblandt Danmark vil gennemskue at EUs regeringer - med undtagelse af den tjekkiske - ikke har ønsket andet end et spil for galleriet, udtaler Ditte Staun.

Fundet her på Folkebevaegelsen.dk:
- Per Stig Møller ignorerer regeringens egen kritik af EU