You are here

Hvorfor udfører journalister ikke længere journalistik ?

For at komme nærmere det har Morten Julius på min opfordring lavet små udgaver af hans videoer (af ca. 10 minutters varighed) om blandt andet den manglende professionalisme eller evne til at tænke selv hos journalister.

Det er der kommet denne video ud af, som indeholder uddrag af hans gratis bog Formodet mistanke om Sandheden:

Eller på uk.Youtube.com: http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=en-GB&v=mPYZuLoFs4o

Læs mere om Bilderberg, som bliver nævnt i videoen.

Journalisters udprægede mangel eller direkte forbud imod at tænke selv er kommet til udtryk i Anders Fogh Rasmussens løgne om baggrunden for Irak-krigen i 2003, som kun Ekstra Bladets Bo Elkjær har gravet i. Ingen andre landsdækkende aviser har bidt på sagen og afsløret Foghs løgne. Kort fortalt, så siger Fogh idag at masseødelæggelsesvåben ikke var en del af det danske grundlag for at gå i krig i Irak i 2003. Men et simpelt opslag på Folketingets hjemmeside viser, at ordet masseødelæggelsesvåben blev nævnt hele 10 gange i beslutningsforslag B 118 af 21. marts 2003. Beslutningsforslaget kan læses her.

Et andet sted, hvor jeg har oplevet en mangel på vilje til fra journalisters side til at gå ind i detaljer om et udbredt emne er i debatten om førtidspension. Her har jeg lavet en optælling med tal fra offentligt tilgængeligt talmateriale, som viser at antallet af førtidspensionister er faldet med 12% siden 1998. Jeg har kontaktet stort set alle danske medier om det. Men intet er der kommet ud af det. Ikke et pip.

Find flere videoer af Morten Julius her på Youtube om blandt andet også mobilstråling.