You are here

Vigtig information for Windows Vista/Internet Explorer brugere om Facebook Connect

Benyt nedenstående vejledning eller skift til Firefox. Den er under alle omstændigheder mere sikker end Internet Exploder og ikke mindst at glemme. Den er ikke fra Microsoft.

Men hvis du ikke vil skifte, så følg denne vejledning.

Hvis du er ny på Facebook eller aldrig har benyttet en Facebook applikation, som vises på en ekstern hjemmeside og benytter Windows Vista med Internet Explorer 7 eller højere, så skal du sætte sikkerhedsniveauet i Internet Explorer ned til et niveau lavere end standard. Forudsat at du vil benytte "Facebook Connect" her på Denmark Online.

Standard niveauet i Windows Vista filtrerer nemlig "Facebook Connect" applikationen "Denmarkonline.dk samtale" fra. Den applikation giver mulighed for at dele indhold fra Demark Online med dine venner og kommentere indholdet direkte under alle indlæg. Der bliver ikke gemt nogle informationer fra din profil på Facebook på Denmark Online. Det bliver håndteret af Facebooks programmel og kun indlejret under det pågældende indlæg. Læs mere om Facebook Connect her fra Facebook på engelsk.

For at få vist "Facebook Connect" her på siden er du nødt til at ændre i Internet Explorers sikkerhedsindstilling ved at gå i menuen `Funktioner` -> `Internet indstillinger` -> `Sikkerhed` -> Ændre her indstillingen fra ´Høj´ til ´Mellem Høj´ som vist i dette skærmbillede.

internet explorer 7 Windows Vista sikkerhedsindstillinger

Mine forældre på omkring de 70 år har haft denne lavere sikkerhedsindstilling i 2 år og har ikke haft spyware eller andre problemer på deres Windows Vista PC. De har installeret et anti-virusprogram.

For at benytte Facebook applikationen skal du derefter klikke på Facebook Connect ikonet under indlægget. Derefter skal du give applikationen "Denmarkonline.dk samtale" lov til at få adgang til at lægge kommentarer ind på din Facebook profil.

Herefter kan du nu skrive en kommentar under det pågældende indlæg, som bliver vist på din Facebook profil med henvisning til det oprindelige indlæg.

Andre muligheder for at dele indhold med andre

Hvis du foretrækker kun at dele et indlæg uden en kommentar, så kan du gøre dette med bogmærke funtionen markeret med 'del på Facebook' under overskriften på alle indlæg. Du kan også benytte denne bogmærke funktion til at videresende en side til en Facebook ven og du har også mulighed for at dele den per email eller andre sociale bogmærkningstjenester som delicious.com med 'BOOKMARK' funktionen ved siden af Facebook del funktionen. Det er også muligt via den funktion at dele indhold på andre sociale netværkstjenester.

På forhånd mange tak, hvis du dele noget indhold her fra siden med andre. Det værdsætter jeg meget.

Læs mere om sikkerhed på internettet på:
Netsikkerhed.nu fra det offentlige

&

Opdaterdinpc.dk fra TDC