You are here

Enhedslisten vil ikke lukke medier

Berlingske Tidende fordrejer udtalelser & citerer selektiv i en udtalelse af medlem af Enhedslistens Hovedbestyrelse:

Katrine Toft Mikkelsen siger til Berlingske søndag 15. juli 2012:

"- Vi så, at USA plantede løgnehistorier i Chile. Selv om alting stritter på mig, når jeg siger sådan, kan vi være nødt til at lukke udvalgte medier. Bagefter understreger hun, at det kun vil ske i 'undtagelsestilfælde', for til slut at konkludere modsat:

- Nej, det bør ikke blive muligt at lukke medier. Vi må håbe, at danske medier har tilstrækkelig integritet."

- Det lyder helt vanvittigt. Jeg går ud fra, at Katrine er fejlciteret, fordi det meget klart fremgår af vort program, at vi vil udvide ytringsfriheden, ikke indskrænke den. Vi har ikke tænkt os at lukke nogen som helst medier, siger Per Clausen.

/ Per Clausen afviser rød pressecensur (DR Online) (15. juli 2012)

Idag er det så kommet frem at Berlingske bedriver reel misinformation & fordrejer den ovenstående udtalelse, hvor KTM ikke vil lukke medier med følgende spørgsmål til kontaktpersoner:

"Enhedslistens hovedbestyrelsesmedlem, Katrine Toft Mikkelsen, nævner i et interview med Berlingske, at man efter revolutionen i undtagelsestilfælde kan være nødsaget til at lukke udvalgte medier. Mener du, at staten som led i en revolution bør nedlægge udvalgte medier, som argumenterer imod revolutionen ?"

ja / nej / ved ikke / ønsker ikke at svare

/ Berlingske research spørgeskema (Enhedslisten Guldborgsund)

Berlingske Tidendes Thomas Gjedde-Nielsen viser med al tydelighed, at det er en borgerlig avis.

Det kan ikke være i ovenensstemmelse med god presseetik at citere selektivt ud af en sammenhæng & bevidst manipulere med deltagerne i undersøgelsen.