You are here

Nyrup til møde i Bilderberg-gruppen

Poul Nyrup Rasmussen er inviteret med til den hemmelighedsfulde Bilderberg-gruppes årlige topmøde i Spanien denne weekend.

Når de nogle af de rigeste og mest magtfulde mennesker på den vestlige halvkugle mødes i denne weekend, skarpt bevogtet af deres eget sikkerhedskorps, er danske Poul Nyrup Rasmussen en af deltagerne.

Nyrup til møde i Bilderberg-gruppen (Bt.dk) (4. juni 2010)

Kommentarer

Bilderberg gruppen er en del af vestens mafia. Andre lign. organisationer er "Council of Foreign Relations", "Tri Lateral Commission", "The council of 300" og mange flere.

Kendetegnet for Bilderberg møderne er, at de er private - der er ingen pressereportage - kort sagt er de udemokratiske.

I gruppen mødes toppen for internationale firmaer, toppen fra den finansielle sektor og top-politikere.

Formålet med møderne: At planlægge den politiske og økonomiske dagsorden. Eller sagt på anden måde: at dele pengene og magten imellem sig, samt at udpege loyale støtter til fremtidig brug.

F.eks. blev Helle Thorning blev udpeget til statsminister af mafiaen i løbet af 2009 og 2010.

Bilderbergs styregruppe har i mange år været Kissinger - en kendt krigsforbryder fra Timor og Vietnam krigen og David Rockefeller, hvis forbryder Cv er flere meter langt.

Bilderberg gruppen er en del af vestens forbryder syndikat - jordens værste mafia.

Vestens mafia arbejder bag det politiske system - og planlægger alle vigtige begivenheder. Kommunisterne arbejdede med 5-års planer, men vestens mafia arbejder med 100-års planer.

Hovedmålet er The New World Order, hvor verden er opdelt i nogle få store blokke så som EU, den Nordamerikanske union, en asiatisk union, en afrikansk - og i toppen en verdens præsident.

Ideen er centralisering af magt - med det formål at tage friheden og demokratiet fra befolkningen. Rigtigt udtrykt: At gøre befolkningen til slaver - for vestens elite.

Ideologien i Vestens mafia er Nazisme.
Trossystemet er Satanisme.

Hverken Nyrup eller Thorning schmidt er socialdemokrater, idet en rigtig socialdemokrat aldrig ville støtte op om de største firmaer og bakverdenens idealer.
Nyrup og Thorning er nok snare nogle stakler, der har solgt deres sjæl til Satan - for til gengæld at modtage magt, prestige og penge. De tjener "Kong Mammon".