You are here

Anders Eldrup fra det statsejede DONG udtaler sig om Bilderberg til DR

- Alt det der med verdensregering og så videre. Tro mig, det er fuldstændig skudt ved siden af. Det understreger direktør i Dong Energy, Anders Eldrup, som er dansk koordinator for Bilderberggruppen og selv deltager.

Anders Eldrup medgiver at der hersker en del mystik omkring Bilderberggruppen.

-Men det er blevet hevet op på en piedestal, som det slet ikke kan bære, siger han, og peger på at han har inviteret Poul Nyrup Rasmussen og tidligere direktør i udenrigsministeriet Ulrik Federspiel med på årets møde, fordi han mener, de kan bidrage med noget godt til debatten.

Nyrup til Bilderberg-møde (DR Online) (4. juni 2010)

Kommentarer

Bilderberg er en del af vestens mafia. Det er en klub for eliten. Et møde mellem ledere fra de største virksomheder, de største banker - og top politikere m.fl.

Det er beviseligt IKKE en hyggeklub - der diskuteres politik på møderne - og den implementeres i virkelighedens verden.

Bilderberg arbejder, sammen med resten af vestens mafia for "The New World Order". 'The New World Order' går ud på at opdele verden i nogle store blokke.
EU er første trin i 'The New World Order'. Næste trin er sammenslutningen af USA, Canada og Mexico (En nord - amerikask union). Hertil tilføjes lignende områder i Asien, Afrika osv. Alle områderne tænkes ledet af en NAZISTISK verdens præsident.
Ideen er centralisme.
Ideologiem er Nazisme - for Bilderberg er en nazistisk organisation. Styregruppen i Bilderberg er David Rockefeller og Kissinger. Rockefeller familien finansierede KZ-lejrerne i Nazi-tyskland. Kissinger er en kendt krigsforbryder (bl.a fra Timor samt Vietnamkrigen).
Lederne i Vestens mafia - også kaldet Illuminarti - er kendetegnet ved at de er SATANISTER - og onde mennesker.

Disse oplysninger kan bekræftes på Infowars.com - og den tilsvarende kanal på YouTube (Herudover findes der mange YouTube videoer, der belyser emnet)