You are here

Den socialdemokratiske massegrav 2010

Jeg har haft mine bange anelser om socialdemokraternes evne til at kommunikere. For det går faktisk bedst for dem, når de holder deres mund.

Konkret er den nuværende årsag Mette Frederiksens spænd imellem det hun sagde tilbage i 2005 & det hun nu gør ved at sætte sit barn i en privatskole.

I 2005 gav socialordføreren ellers udtryk for, at 'det nytter simpelt hen ikke, at forældre med overskudsbørn sender deres børn i privatskole, så snart der er problemer i folkeskolen.

Alle har et ansvar for, at folkeskolen fungerer. 

Mette Frederiksen: Min datter kommer først (Politiken.dk) (6. maj 2010)

Samtidigt har andre socialdemokratiske folketingsmedlemmer forkærlighed for privatskoler:

Især S-politikere foretrækker private skoler til deres børn, viser rundspørge.

Folketingsmedlemmer vælger private skoler til deres børn (Politiken.dk) (10. maj 2010)

Dette står der i socialdemokraternes principprogram om folkeskolen:

Folkeskolen er kernen i den socialdemokratiske i uddannelsespolitik. Det er her, at man første gang møder de sociale og faglige udfordringer, der skal give den enkelte forudsætningerne for at klare sig resten af livet. Folkeskolen danner grundlag for det enkelte menneskes liv.

Socialdemokraternes mål er at udvikle grundskolen, så den giver det bedste grundlag for, at alle børn og unge til at gennemføre mindst 13 års uddannelse, dvs. folkeskolen og en ungdomsuddannelse. Vi ønsker at uddanne både fagligt kompetente, kritiske, kreative og samarbejdsduelige personer. Det kan kun gennemføres med en stærk lokal folkeskole, som skaber sammenhæng i opvæksten og helhed i hverdagen.
Fundet her i websikon om folkeskolen fra socialdemokraterne idag

Den socialdemokratiske ledelses fravalg af folkeskolen er endnu et spadestik til den socialdemokratiske massegrav.

Igår kom der så endnu et spadestik.

Nu har skabssocialisterne i SF & Socialdemokraterne rystet posen. De er kommet frem til at et traditionelt borgerligt synspunkt nu skal være vejrhanernes/høners fremtrædende forslag til at "redde" velfærdsstaten. Alle på arbejdsmarkedet skal arbejde en time mere !

Læs mere her:

S og SF: Vi skal arbejde mere (DR Online) (10. maj 2010)

Måske spindoktorer & ledelserne i de respektive partier skulle huske på deres historie istedet for at opgive hævdvundne rettigheder & princippgrammer i deres iver på at få regeringsmagten ?

Med det her udspil har de ihvertfald bekræftet mig i, at især Socialdemokraterne også fremover vil lave afgørende fodfejl.

De graver en socialdemokratiske massegrav 2010.

Jeg er ihvertfald overbevist om, at det ikke bliver sidste gang, at der kommer historier frem om socialdemokrater der vil vokse enormt. Det skal den borgerlige presse nok sørge for.

Men jeg vil trods alt gøre opmærksom på rigtige socialister.

Nemlig Enhedslisten.

Enhedslisten vil gøre alt for at trække SF & Socialdemokraterne til venstre. Jo flere mandater liste Ø får, jo bedre.