You are here

Vejle kommune har ladet familie bo i skimmelsvamp ramt bolig i over 1 år

Via facebook gruppen for Vejle er jeg blevet opmærksom på, at Vejle kommune i nu over et år har ladet en familie bo i skimmelsvamp ramt bolig.

Den 31. oktober 2008 har embedslægen erklæret boligen for sundhedsfarlig p.gr.a. skimmelsvamp.

"Vi venter for øvrigt stadigt på at blive genhuset, siden Embedslæge Henrik L. Hansen d. 31.10.08 erklærede vores lejemål som sundhedsfarligt, bakket op af Teknologisk Instituts undersøgelse i juni 2009."
Kilde:
Thomas F. Kortholm, Myspace.com åbent brev

Der er desværre også sket sagsbehandlingsfejl & der mangler vigtige sagsakter i sagsmappen:

D. 6.11.09 får jeg en kopi af de fremsendte akter. Efter en kort gennemgang, er det endnu engang tydeligt, at sagsbehandlingen har været yderst kreativ. Der mangler simpelthen akter i sagen, tidligere udleveret siden april 2008.

Af de mere alvorlige fejl, kan nævnes en meget lang og alvorlig underretning, jeg lavede d. 20. april 2008. Denne er lavet i henhold til loven, og mit professionelle virke som pædagog. Pierre Vassard kvitterer for underretningen d. 29 maj 2009, men den er ikke mere med i sagens akter, og det fatter jeg simpelthen ikke.

Velfærdsministerens sekretær Stine Dyhrs svar til Vejle Kommune angående de føromtalte problemer, er desuden også forsvundet ud af sagsmappen, Tenna Mortensens notater fra nov – dec 2008 mangler også, de blev første gang udleveret i april 2008, men er ikke med længere.
Kilde:
Thomas F. Kortholm, Myspace.com åbent brev

Vejle kommunes administration har over for mig oplyst, at sagsbehandlere i familieafdelingen på handicapområdet sidder med 62 børn. De ovenstående fejl viser med al tydelighed, at sagsbehandlerne er overbebyrdet.

Ret fejlene nu.

Det er simpelthen ikke godt nok, at lade folk bo i sundhedsfarlige boliger.

Tag dig sammen, Leif Skov !