You are here

EU-modstandere værre end nazister...

Poul F. Hansen, Venstre-kandidat til EU-parlamentsvalget og tidligere Moskva-korrespondent for DR, har meddelt, at han hellere vil diskutere med nazister end med EU-modstandere. På sin Facebook skriver han ifølge net-avisen ”180Grader”, at diskussion med EU-modstandere ”er meningsløst spild af alles tid og desuden forplumrende for debatten”. Derimod diskuterer han gerne med nazister.

Søren Søndergaard, medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU, siger:

- Det er bestemt et interessant synspunkt, at en fremtrædende Venstre-EU-kandidat op til et EU-valg ikke vil diskutere med folk, som han er grundlæggende uenig med. Det er dog ikke et synspunkt, jeg deler. Jeg har bestemt intet mod at diskutere EU med selv den mest stivsindede EU-tilhængere. Det er vel det, der er formålet med en valgkamp i et demokrati.

- Jeg synes, det er tankevækkende, at Venstre har opstillet en kandidat, som op til et EU-valg hellere vil diskutere med nazister end med EU-modstandere. Det siger en del om, hvor grænseløs EU-begejstringen er i Venstre-toppen. Jeg er sikker på, at den bestemt ikke deles af alle partiets vælgere.

Beøsg Poul F. Hansen på Facebook - klik her!

Besøg Søren Søndergaards hjemmeside - klik her!

Besøg Søren Søndergaard på Facebook - klik her!

Fundet her:
folkebevaegelsen.dk: EU-modstandere værre end nazister...

Henvisninger til Facebook er rettet på ovenstående.