You are here

Triple A: TV2 og fuldmåne

TV2 trak igår historien om Triple A delvist tilbage.

Sjovt, at det var først efter at Radio- og TV-nævnet gik ind i sagen at TV2 nyhederne fik travlt. Nævnet har bl.a. over for TV Danmark været ude med riven i en sag om reklame afbrydelse af en spillefilm. Straffen var 1 time en lørdag aften uden nogen udsendelser.

Nu håber jeg ikke, at sagen ikke bliver behandlet på Radio- og TV-nævnet i september. Den her sag bør følges til dørs. Også i Radio- og TV-nævnet, hvor Triple A igår ifølge Berlingeren skulle sættes overfor de public service forpligtigelser TV2 er underlagt. Vel at mærke også i forhold til sendetilladelsen. (se links nederst til Ritzau telegram)

Fuldmånesyge på TV2 ?
Det pudsige er, at da historien først kom på var det fuldmåne. Jeg har som et lille bitte eksperiment sat en lille illustration her på bloggen, der viser månefaserne (I venstre side nederst).

Den 17. juli var der fuldmåne. Der blev Triple A historien lanceret.

Og igår den 19. august, da TV2 trak historien tilbage var der også fuldmåne.

Vi mennesker består trods alt af 80% vand. Så fuldmånen har en større påvirkning på nogle af os. Hos TV2 nyhederne lidt mere end sædvanligt. Jeg vil ihvertfald til vurdere nyhederne for eftertiden op imod, om der er fuldmåne eller ej. Især når det gælder TV2.

Ritzau telegram d. 18.8.05 om Radio- og TV-nævnet:Bornholmstidende

Dismedia blog: TV2 tilbagekalder Triple A på skrømt

Radio- og TV-nævnet

Sidst revideret
20. august 2005 kl. 11.19 - tilføjet dismedia link

Nyheder: