You are here

Tilfredsheden med Fogh stiger med lønnen

41 procent af danskerne mener, at Danmark er blevet bedre under Anders Fogh Rasmussen, som i morgen har været V-formand i 10 år

Tilfredsheden med Fogh stiger med lønnen (Information.dk) (17. april 2008)

I samme anledning kommer næstformanden Peter Skaarup fra Dansk Folkeantiparti med følgende udtalelse:

"Foghs politik har været socialt ansvarlig på grund af os - ikke på grund af Fogh," siger Skaarup.

At kalde Fogh-regeringens politik over for de socialt og politiske magtsvage grupper af samfundet for "socialt ansvarligt" er mere end kun en tilsnigelse. Det er en direkte fordrejning af et lovkompleks indført siden 2001 af både arbejdsmarkeds- og socialpolitiske tiltag, som direkte har til formål at bekæmpe folk med både en anden hudfarve og religion. Disse tiltag berøver den ramte gruppe muligheden for i det mindste at kunne overleve på de laveste sociale ydelser. Disse tiltag er starthjælpen, kontanthjælpsloftet og 300-timers reglen plus den stigende udsætning af mennesker fra deres boliger (13. maj 2008), som de på grund af de lavere sociale ydelser ikke har råd til at betale for.

En nylig undersøgelse viser, at de ramte personer af 300 timers reglen er for 90% vedkommende etniske minitoriteter (link 11. maj 2008) plus en anden undersøgelse for starthjælpsmodtagere fra 28. november 2007 lavet af Amnesty International viser, at 94% af de berørte også er etniske minoriteter. Vi har altså at gøre med en regering stærkt sekunderet af det anti-muslimske DF, som reelt har indført økonomisk apartheid specielt designet til at ramme folk med både en anden hudfarve og anden religion. Dette er åbenlys og lovbefæstet diskrimination baseret både på etnisk og religiøs faktorer. Dette er uacceptabelt.

Fogh og DF fører iøjeblikket en kamp imod de socialt etnisk svage på overførselsindkomst via konstante nedskæringer af deres ydelser ud fra flosklen; "det skal kunne betale sig at arbejde". Mange højindkomstgrupper er åbenbart ikke klar over effekten af DFs og Fogh "socialt ansvarlige" politik (eller også er de bare ignoranter godt hjulpet på vej af skattelettelser). At Skaarup opstiller dette skønmaleri på det sociale område undrer ikke undertegnede, men en løgn bliver ikke til et realistisk billede af virkeligheden bare fordi den bliver gentaget igen og igen !

Fogh gør noget ved fattigdommen. Han skaber den. Godt sekunderet af DF.