You are here

Sværere for ledige at finde bolig

Ledige på kontanthjælp og flygtninge på starthjælp og introduktionsydelse vil fra næste år kunne få nej til en bolig i flere socialt belastede områder i landets tre største byer.

Sværere for ledige at finde bolig (DR Online)

Jeg mener det er diskrimination på baggrund af økonomi. Læs mere her:
Brev til Eva Kjer Hansen: Diskrimination i Lov nr 328 af 18.5.05 (Ghettoplan)

Kommentarer

Smart, byggestop i 1990erne og så skabe en situation, den nuværende, hvor "lavere socialtrangerende" bliver sat i skammekrogen, fordi de ikke lige har en halv million til andel/ejerlejlighed og ingen af dem går hen og bliver stjerner med penge på lommen, men der er da stadig det vidunderlige skattestop som blot er blår for nogen. De forskellige partier har vidst at der ville komme en situation som denne, de spekulerede blot i den.
Hvad er det næste, ja mindre bemidlede der ikke kan få lov til at flytte derhenellerderhen thi der skal jo ikke skabes ghettoer, somom integrationen virker, så etiketten dirker navnet diskriminering af pinden og således vil de sikkert kunne pladre sig til endnu et åri af debatter om ligestilling, medmenne...nånej, det er jo en borgerlig regering... og dermed lulles man i søvn af taler,snak og sludder, pis og polemik, sålænge "vi" ikke fatter det større billede, fattige er yt og rige in, socialerne betaler sikkert regningen næste gang de sidder, sikkert. Så hvorfor ikke bare sige det, som det er, at de elsker at diskriminere, diktere, studehandle og sætte lovgivningen overstyr, iværstetilfælde er det lige til en næse. Lad os få nogle flere tamiler...knapså mange pædofiler, flere politiske strigler, og måske nogle flere bolig..er.