You are here

Elektro magnetisk stråling (mobilstråling)

Også kaldet radiofrekvent stråling eller Elektro Magnetiske Felter (EMF) fra mobiltelefoner, WIFI og andre trådløse elektroniske gadgets.

Yousee tvangsaktiverer WIFI hotspot for andre kunder uden forudgående godkendelse

"Ønsker en kunde ikke, at YouSee-modemmet i vindueskarmen skal være en del af det åbne net, er det muligt at blive fri. Men udgangspunktet er, at YouSees kunder ikke er blevet spurgt, om de vil indgå i nettet.

»Hvis vi havde valgt, at kunderne aktivt skulle melde sig til, så tænker vi, at vi måske - på en god dag - var kommet op på en 10-15 pct., der syntes, det var en god idé. nu gør vi det den anden vej rundt. Så håber vi, det er maks. 10 procent, der melder sig fra,« siger Eva Tetsche [YouSee direktør]"

Det er billigere for YouSee, der også har en forretning inden for mobiltelefoni, at sende datatrafik via wifi-opkoblingerne end via telenettet.

Hjallerup skole: 5 pigers skoleforsøg med karse viser mobilstrålings skadelige virkning

Tag 400 Karsefrø og fordel dem i 12 bakker. Derefter placeres seks bakker i to rum med samme temperatur. Giv bakkerne samme mængde vand og sol over 12 dage, og husk så lige til slut at udsætte halvdelen af dem for mobilstråling.

- Vi synes alle sammen, vi havde oplevet at have koncentrationsproblemer i skolen, hvis vi havde sovet med mobilen ved siden af hovedet, og nogle gange også oplevet at have svært ved at sove, forklarer Lea Nielsen, der er en af de fem forskerspirer.

Kræftens Bekæmpelse vildleder om mobiltelefoni forskning

Læserbrev af Thomas Grønborg i Kristeligt Dagblad idag:

Hvorfor bruger mobilforskere fra Kræftens Bekæmpelse gang på gang forkerte data, skriver Thomas Grønborg, der er bekymret for mobilstrålingens konsekvenser.

DEN 19. NOVEMBER i Kristeligt Dagblad kommenterede forskningscheferne Jørgen H. Olsen og Christoffer Johansen fra Kræftens Bekæmpelse min kronik ”Sundhedsstyrelsens blinde øje” fra avisen den 12. november.

4. oktober 12 kl. 15: Kan stråling fra mobilmaster måske være farligt ?

DR P1 Feature 4. oktober 2012 kl. 15:03

P1 laver en feature med emnet: "Kan stråling fra mobilmaster måske være farligt?".
Premiere Torsdag d. 4.10.2012 på DR P1 Kl. 15:03.

Sendes også Lørdag 6. oktober 20:03,

Mandag 8. oktober 21:03 og

Onsdag 10. oktober 18:25

Sider

Subscribe to RSS - Elektro magnetisk stråling (mobilstråling)