You are here

medicin

Ekspert anklager Sundhedsstyrelse for at vildlede om HPV-vaccine

»Folk kan gå på nettet og læse, at der kun er indirekte evidens for vaccines gavnlige virkning, og at nogle eksperter har en anden holdning til, hvor sikre de her vacciner er. Man er nødt til at være åben omkring usikkerheden for overhovedet at have nogen troværdighed i befolkningen. Hvis det var firmaerne bag vaccinen, der sagde, at den redder liv, ville de kunne anklages for ulovlig markedsføring. De må ikke love mere, end man har dokumentation for. Men det må man åbenbart gerne som sundhedsstyrelse.« udtaler overlæge Karsten Juhl Jørgensen fra det uafhængige Nordisk Cochrane Center.

1. januar 2016 får alle berettigede automatisk kronikertilskud

SIND Vejle skrev den 27. december 2015:

"Med virkning fra den 1. januar 2016 får alle berettigede automatisk kronikertilskud.

Kronikertilskud er et tilskud, der gives til høje medicinudgifter. Men der skulle ansøges igennem egen læge. Dog, hvis din medicin saldo (CTR) er blevet nulstillet her i december måned, så kan du søge om det ind til & med 30. januar 2016.

Børn & unge får forkerte diagnoser & medicin af psykiatere

DR P1 Feature den 22. april 2014:

Psykiatere er ofte uenige om diagnoser og medicinering. Det ved børnepsykiateren Lisbeth Kortegaard alt om. I de seneste år har hun arbejdet mere og mere med at trappe børn ud af medicin.

Mød hende og tre skæbner, der alle har været patienter både i børne- og senere voksenpsykiatrien. Til fælles har de, at medicinen spillede en alt for stor rolle i deres behandling.

Tilrettelæggelse: Ea Ørum

Bedrocan: Svenske toldmyndigheder udleverer beslaglagt medicinsk cannabis til 3 nordmænd

Euvalget.dk skriver idag:

I en banebrydende afgørelse udlevverer de svenske toldmyndigheder beslaglagt medicinsk cannabis af typen Bedrocan til 3 nordmænd. De blev oprindeligt stoppet efter de var kommet over Øresundsbroen.

De havde dog fået en naturmediciner til at udskrive recepten på medicinsk cannabis i Holland, hvorefter de kørte afsted med 330 gram Bedrocan til en gadeværdi i Norge på Nkr. 50.000,-

De 3 er en del af en kriminel bande fra Oslo.

Sider

Subscribe to RSS - medicin