You are here

solenergi

solenergi er en uudtømmelig ressource.

EU godkendelse af afregning for husstandsvindmøller & solcelle strøm har ventet 10 måneder

Energistyrelsen sendte den såkaldte notificering til EU om de ændrede afregningsregler (for strøm, flj) 23. juli 2013 – altså for ni måneder siden – og godkendelsen lader fortsat vente på sig. Styrelsen afviser at kunne gøre mere end at give EU-Kommissionen de svar, som den efterspørger.

Solbrønde indvies i Hornsyld ved Hedensted den 31. oktober 2013

Jeg har med stor interesse fulgt med Ingeniør Niels Kristian Knudsens solbrønd, siden jeg først opdagede det for over et år siden.

På torsdag den 31. oktober 2013 indvies 3 solbrønde i et forsøgsprojekt.

Det er et ganske simpelt & genialt påfund. Desværre for Niels Kristian Knudsen var han forud for sin tid med opfindelsen, som han kom på i 1981.

Se indslaget på TVsyd.dk

Nyt solcelleanlæg i Lejerbo Århus vil spare hver beboer 2000 kroner årligt

I dette indslag fra TV2 Østjylland fra igår vil solcelleanlægget spare hver enkelt beboer kr. 2.000,- om året.

Medlem af afdelingsbestyrelsen / Søren Egge Rasmussen (Facebook.com) skriver på sin facebook profil idag, at afdelingen betaler 2/3-dele af udgiften til solcellerne. Dermed bliver udgiften til solcellerne allerede tjent hjem efter 5 år. Solcellerne skal dække fællesudgifterne i afdelingen.

Tyskland producerede halvdelen af el med solcelleanlæg på en lørdag

I forrige weekend satte de tyske solkraftværker ny verdensrekord, da de i flere timer producerede 22 gigawatt – eller det, der svarer til op mod halvdelen af landets energiforbrug

I middagstimerne både fredag og lørdag producerede de tyske solkraftværker således tilsammen hele 22 gigawatt kontinuerligt over flere timer, hvilket svarer til den effekt, der kan opnås fra 20 atomkraftværker, der kører på fuld kapacitet, skriver Reuters.

Sider

Subscribe to RSS - solenergi