You are here

Özlem Sara Cekic

Özlem Sara Cekic. MF for SF, Socialordfører. Uddannet sygeplejerske.

København: Desperat brug for nye lokaler til akutherberg

Pressemeddelelse fra Mellemfolkeligt Samvirke og Akutherberget En Varm Seng:

Desperat brug for nye lokaler til akutherberg

Selvom februar lakker mod enden, er der ikke udsigt til forårsvarme i Danmark i den kommende tid. Det mærker de hjemløse mere end nogle. Men nu ser det ud til, at Akutherberget En Varm Seng, som i februar har boet hos Mellemfolkeligt Samvirke på Fælledvej i København, står uden lokaler, da MS’ rum i marts bliver fyldt op af udenlandske aktivister på besøg.

S og R samlet om afskaffelse af starthjælpen

En samlet oppositon - uden DF - er på vej med et udspil, der skal afskaffe det, partierne betegner som fattigdomsydelser.

Der er nye toner i oppositionen, som er nået til enighed om at ville afskaffe starthjælpen, 300-timers reglen og loftet over kontanthjælpen.

Partierne - Radikale, SF, Socialdemokraterne og Enhedslisten - vil med forslaget bekæmpe fattigdommen i Danmark mere effektivt, lyder det fra SF's socialordfører, Özlem Sara Cekic.

Behandlingsret til psykisk syge er på plads

Nu har også SF accepteret, at psykiatriske patienter kan behandles på privathospital.

"Vi har 750 personer til at tage sig af voksenpsykiatrien. I 2015 er der 475. Når man så samtidig vil lave en ordning, hvor man giver mulighed for frit valg mellem den private og den offentlig sektor, så risikerer man at skubbe endnu mere personale over til de private – og den udvikling ville jeg være meget ked af", siger Bent Hansen.

Sider

Subscribe to RSS - Özlem Sara Cekic