You are here

Johanne Schmidt-Nielsen

Johanne Schmidt-Nielsen. MF for Enhedslisten valgt første gang i november 2007.

Flertal for dagpengeændring, hvis Socialdemokraterne stemmer for

"Johanne Schmidt-Nielsen sagde ellers i august, at "det er simpelthen ikke korrekt", når Socialdemokraterne siger, at der ikke er et parlamentarisk flertal for at ændre dagpengesystemet.

Et par uger senere lød det, at Enhedslisten kan "tydeligt illustrere, at der er et flertal for dagpengeforbedringer, hvis blot Socialdemokraterne vil være med".

12 år med 6 timers arbejdsdag på et Toyota servicecenter i Göteborg

Det er 12 år siden, de ansatte på værkstedet gik fra otte til seks timers arbejdsdag. Det havde intet med ideologi at gøre, men rå kapitalisme. De 36 mekanikere arbejder i 30 timer, men får løn for 40 timer i Toyota Center Göteborg.

Johanne Schmidt-Nielsen kræver ændring af praksis med afpresning fra jurister i sager om humanitære opholdstilladelser

DR P1 Orientering igår:

Integrations- og indfødsrets ordførerne Johanne Schmidt-Nielsen (MF, Enhedslisten) & Karina Lorentzen Dehnhardt (MF, SF) kræver nu en redegørelse fra Justitsministeriet, efter det i sidste uge i en rapport kom frem, at Justitsministeriets embedsmænd tilsidesætter lægefaglige vurderinger i sager om humanitært ophold - konkret skal de have presset læger for at få dem til at ændre på diagnoser eller fx vurdering af om konkrete mediciner eller behandlinger kan fås i ansøgernes hjemlande.

Og Louise Holck vicedirektør fra Institut for Menneskerettigheder kalder rapporten opsigtsvækkende og efterlyser en forklaring fra justitsminister Karen Hækkerup.

Af: Tina Splidsboel

Se talere, interview & debatter med Enhedslisten fra Folkemødet 2014

Først med Johanne Schmidt-Nielsen politisk ordfører for Enhedslisten fra i fredags den 13. juni 2014:

Se den her:

Johanne Schmidt-Nielsen's partiledertale from Good people on Vimeo.

Sider

Subscribe to RSS - Johanne Schmidt-Nielsen