You are here

Kommuner

1. Maj 2019: Erik Juul Nielsen fra FOA Vejles tale i Maria Parken Vejle

1. maj tale af Erik Juul Nielsen, formand for FOA Vejle i Maria Parken Vejle 2019:

 

Kære venner

Godt at se så mange af jer, her i Mariaparken i Vejle.

 

Det må betyde at der er mange engagerede mennesker her i Vejle. Og det er der brug for.

Afskaf Budgetloven

Læserbrev i Vejle Amts Folkeblad den 2. maj 2019 af Flemming Leer Jakobsen, folketingskandidat Vejle Syd, Enhedslisten:

Martin Sikær fra Socialdemokratiet i Vejle Byråd er i Vejle Amts Folkeblad 27. april 2019 talsmand for at bruge nogle af de mange penge i kassen på velfærd. Det er prisværdigt. Men han glemmer i samme åndedrag at fortælle, at budgetloven er indført af Helle Thorning-Schmidt-regeringen.

Embedsfolk kan få bøde eller fængselstraf

"Ekspert i forvaltningsret Steen Bønsing fra Aalborg Universitet kalder Odense Kommunes lovbrud i børnesager "helt vildt" og slår fast, at de ansvarlige embedsfolk kan retsforfølges.

- Der er tale om en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om embedsmænds ansvar. Den siger, at misbruger nogen, der virker i offentlig tjeneste eller hverv, sin stilling til at krænke privates ret, straffes han med bøde eller fængsel i indtil fire måneder"

Odense kommune dokumenterer selv ulovlig praksis over for udsatte børn & unge i referat & email

DR P1 Orientering den 26. august 2015:

"DR Nyheder har i dag kunne fremvise en intern e-mail fra Odense kommune, hvori sagsbehandlere bliver pålagt hver især at finde frem til 5 udsatte børn og unge, der inden på tirsdag skal have standset den hjælp de får - alene med det formål om at spare penge på området. Kommunen skriver nu, at brevet "er uheldigt formuleret" og ikke er i overensstemmelse med det, der er besluttet.

Sider

Subscribe to RSS - Kommuner