You are here

Vollsmose

Vollsmose bydelen eller også kaldet for Vollsmose ghettoen.

Vollsmose: Ældreråd dækkede over pædofili-mistænkt

Det såkaldte ældreråd i Odense-bydelen Vollsmose er under beskyldning for at se gennem fingre med en mistænkt pædofil, som rådet lod være med at melde til politiet.

Ældrerådet fungerer som en slags selvbestaltet juridisk instans i bydelen, og i 2008 valgte de tre mænd, som sidder i rådet, at landsforvise en mand, der var mistænkt for at krænke en dreng.

Ifølge Asmaa Abdol-Hamid kunne den pædofilsigtede være stoppet tilbage i 2008, hvis ældrerådet havde reageret anderledes.

Terrorsag fra Vollsmose definitivt slut

Nu har den 22-årige erstatningsmodtager såvel som anklagemyndigheden besluttet sig for ikke at forsøge at få erstatningsspørgsmålet indbragt for Højesteret.

(...)

Advokat Bjørn Elmquist, forsvarer for den terrordømte Ahmad Khaldhahi ville gerne have haft menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg til at se på sagen i lyset af politiets brug af en hemmelig agent.

Ghettoen straffer selv

billede af vollsmose fra oven

I Odenses mest berygtede forstad, Vollsmose, hersker en arabisk kultur, hvor konflikter løses uden om politiet og domstolene. Denne historie dokumenterer parallelsamfundet og kortlægger en uløselig pædofilisag, hvor politiet måtte give op overfor imamernes uformelle men velorganiserede magt.

Mellem Vollsmoses grå betonblokke stiger en midaldrende mand og hans treårige søn ud af en bil. Hånd i hånd går de over parkeringspladsen og nærmer sig et lille butikstorv. Manden ser ned, selvom flere af hans bekendte sidder foran halalslagteren.

Subscribe to RSS - Vollsmose