You are here

Mindeord over Christian Raaschou (31. marts 2008)

Mindeord over Christian Raaschou

AFGHANISTAN: Oberst Jens Lønborgs mindeord over Christian Raaschou faldet i kamp mod Taleban 31. marts 2008.

02-04-2008 kl. 13:17

christian_raaschou_artikel.jpgSoldater: Vi har mistet en kammerat. Overkonstabel Christian Raaschou (Rocco) blev mandag eftermiddag dræbt i kamp med Taleban i Upper Gereshk Valley nord for Forward Operating Base Armadillo. En fremragende soldat og god kollega blev dermed brutalt revet fra os.

I denne svære stund går vore tanker til Roccos familie og venner. Den sorg, de føler lige nu, den føler vi også.

Selv om det ikke kan bringe Rocco tilbage, så finder vi alligevel trøst i at vide, at man hjemme i Danmark gør alt, hvad man kan for at støtte nu og i den svære tid, der kommer.  

Rocco kom til Fenris-kompagniet umiddelbart inden udsendelsen, men faldt hurtigt til og der opstod med det samme en naturlig respekt omkring ham. Rocco var en meget dygtig og erfaren soldat med flere ud-sendelser bag sig. Hans store faglige stolthed, hans engagement og personlighed vil blive husket af alle i kompagniet. Hans brede smil og glimtet i øjet vil blive savnet, men aldrig glemt.

Æret være Roccos minde.

Solen står op og solen går ned. I dag vil være en lang og hård dag. Solen står op igen i morgen, og det vil blive en god dag. En dag, hvor vi vil fortsætte med at kæmpe for et bedre Afghanistan. Det skylder vi Rocco, hans indsats skal ikke være forgæves.

Fundet her:
Mindeord over Christian Raaschou (Forsvaret.dk)