You are here

Mindeord Mikkel Kiel Sørensen & Thorbjørn Ole Reese (26. september 2007)

Mindeord
Opdaterert kl. 21:15.: Konstabel Mikkel Keil Sørensen, 24 år, og konstabel Thorbjørn Ole Reese, 22 år, dræbt i Afghanistan 26. september 2007.

27-09-2007 kl. 15:18

Af oberst Kim Kristensen, chef for den danske bataljon i Afghanistan.

Thorbjørn og Mikkel har betalt den ultimative pris. I en alt for ung alder har de måtte lade deres liv i færd med at udføre det job, de var så dedikeret til, nemlig jobbet som professionel soldat.

At bekæmpe Taleban for derved at hjælpe den almindelige afghaner til et positivt og trygt liv var den opgave, som Thorbjørn og Mikkel var med til at løse i den urolige Helmand provins. Deres offer må ikke være forgæves, hvorfor den danske bataljon vil forsætte bekæmpelsen af Taleban, således at det arbejde, som Thorbjørn og Mikkel var en vigtig del af, kan fortsætte.

Som far og som bror tænker jeg selv meget på de pårørende i denne ubærlige situation. Jeg ved, at Forsvaret vil give al den støtte, I har behov for, som en lille lindring i den svære tid.
Vi vil aldrig glemme Thorbjørn og Mikkel, og vi vil bevare mindet om to fantastiske kammerater.

Æret være deres minde.

Til redaktionerne:
HOK arbejder på at finde gode og vellignende billeder af Thorbjørn og Mikkel. De vil blive offentliggjort snarest.
Der er stor efterspørgsel efter disse billeder, hvorfor HOK frigiver de viste billeder, idet vi dog forventer, at redaktionerne respekterer vores ønske om kun at bringe billederne i lille format.

Mikkel_Keil_Soerensen.jpg
 Konstabel Mikkel Kiel Sørensen
Thorbjoern_Ole_Reese.jpg
Konstabel Thorbjørn Ole Reese

Fundet her:
Mindeord (Forsvaret.dk)