You are here

Københavns Politi vil ikke røre Folketingets hjemmeside

Københavns Politi vil iøvrigt ikke røre Folketingets (FT) hjemmeside.
FTs formand Christian Mejdahl vil lade den være på hjemmesiden, men vil tage sagen op til "principiel drøftelse" på det næste møde i FTs forretningsudvalg.

Folketingets formand accepterer terrorappel (DR åndline) 2. marts 2006

Københavns Politi er nok en lille smule betænkelig ved, at skulle tage retsskridt imod FT. De kunne risikere at blive anklaget for højforræderi for forsøg på at indskrænke FTs frihed.

Iøvrigt har alle tjenestemænd ved deres ansættelse lovet at ville "holde Grundloven". Måske det var på tide, at nogen begyndte at tage det alvorligt !

Københavns Politi kunne jo passende starte, men med Dan Lynge sagen in mente. Så er det jo nok utopi at tro på det. Det var først da de ulovlige handlinger var forældet efter 5 år (efter straffeloven), at de begyndte at få munden på gled. Men brud på Grundloven bliver vel ikke forældet....

Til orientering gav ledende folk i politi og anklagemyndighed straffrihed til Dan Lynge efter han havde tilstået alvorlige forbrydelser. Straffrihed er ikke muligt i dansk lovgivning. (Måske vedkommende skulle holde op med at se dårlige politiserier fra USA.)

Læs mere om Dan Lynge sagen:
Dan Lynge-sagen på DR online

Dan Lynge sagen på rockerdebatten.dk

Spred Glæde..trods alt :/

Debat på DR online