You are here

Integrationspakken: 300 timers reglen

En lovgivning i blinde

"Kun" 1.200 ægtepar mister deres kontanthjælp, siger beskæftigelsesministeren. Men det er fordi, regeringen forudsætter, at 80 procent af de ledige selv vil finde job. Det er urealistisk optimistisk, mener Thomas Bredgård fra Ålborg Universitet.

Ægtepar der bliver ramt af 300 timers reglen, mister 133.000 kroner om året.

Læs mere på socialrdg.dk "En lovgivning i blinde" (Dansk Socialrådgiverforening)

Læs mere om integrationsaftalen her

Fattigdom er Foghs middel imod indvandring. Jeg vil kalde det økonomisk apartheid. Fogh kalder det integration.

Først indførte Poul Nyrup falddato i dagpengeloven, hvorefter de kunne ryge på kontanthjælp. Nu afslutter Fogh det med at fratage kontanthjælpen fra ægtepar. Forskellen er ens.

Begge deltager sikkert i Bilderberg konferencen og får lidt dessiner med tilbage på, hvordan de kan kontrollere befolkningen ved at indskrænke det økonomiske råderum for folk på overførselsindkomst.

Pudsigt nok sker der det samme i alle EU-lande med nedskæringer i økonomiske sikkerhedsnet. Spørg en tysker om deres "velfærdsreform".

Det burde være åbenlyst.

Mindre i udbetalinger i velfærdsydelser kan øge overskuddet i de virksomheder, som er økonomisk hårdt trængte. De kan få en større bid af "velfærdskagen"...

Virksomheder som mange beslutningstagere sidder i VL-grupper med eller loger eller hvad de netværk nu kaldes, kan hurtigt blive enige om nødvendigheden af større overskud til deres del af kagen i form af aktieudbytte.

Kartel netværk ? nå. Overskuds netværk ? hmm.

Men det er jo bare "erfaringsgrupper".