You are here

Hvorfor faldt WTC bygning 7 ?

Modsat den brede opfattelse, så var det ikke kun de 2 tårne som faldt den 11. september 2001. Men også WTC bygning 7. Og hvorfor faldt WTC bygning 7 omkring 4 timer efter det sidste af WTC tårnene ? Det er et af de mange spørgsmål, som P1 Læst og Påtalt taler om i denne udsendelse om:

Det nye Pearl Harbour 

Alle store krige i 1900-tallet begyndte med en løgn. Hitler sendte tyske soldater udklædt som polske ind i Polen for at angribe en tysk deling. Det japanske angreb på Pearl Harbor var provokeret af præsident Roosevelt. Vietnamkrigen blev udvidet på basis af en opdigtet historie der gik ud på, at nogle små vietnamesiske fartøjer havde angreb amerikanske krigsskib i internationalt farvand.

Krigen i Irak blev påbegyndt med en løgnagtig påstand om at Irak havde store lagre af masseødelæggelsesvåben og krigen mod terror begyndte den 11. september, da to fly fløj ind i The World Trade Center og Pentagon. Hvordan kunne dette ske? En lang række ubesvarede spørgsmål baner vej for konspirationsteorier. En af dem går ud på, at folk på allerhøjeste niveau i USA var medvidende om et forestående angreb. De udelod at gribe ind, og siden har verden været vidne til en betydelig indskrænkning af borgerrettighederne i USA., og har resulteret i en udenrigspolitik som er arrogant og taler om "imperiets ret".

Bog: David Ray Griffin: "Det nye Pearl Harbor -
Foruroligende spørgsmål om Bush administrationen og 11. september"
Progressive Publishing

Interview med Dr. Phil.: Morten Thing

Hør udsendelsen her via dette link: Det nye Pearl Harbour (13. december 2005)  

Via forum på
[censurnyt.dk]

Mange relevante spørgsmål er ikke blevet besvaret fra officiel amerikansk side. Nogle vil kalde de spørgsmål for irrelevante og konspiratorisk. Men hvorfor f.eks. var der den 11. september op til 4 forskellige militær og civile øvelser, hvor flykapring spillede en central del i de scenarier. Det betød, at der kun var 8 militærfly til rådighed til at forsvare hele det amerikanske luftrum den 11. september 2001.

Kommentarer

Hele Griffins bog er online her: http://vancouver.indymedia.org/news/2004/06/141355.php

Se også denne artikel: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=GRI20060129&articleId=1846

Og denne: http://www.physics.byu.edu/research/energy/htm7.html

Jeg var i new york 9/11 og overværede sammenstyrtningen af WTC på nært hold, jeg så dog ikke flyene ramme bygningerne, at bygning 7 styrtede sammen på det senere tidspunkt mener jeg bestemt blev offentliggjort og begrundet med at fundamentet havde taget alvorligt skade og at man derfor pga. sikkerheden omkring bygningen valgte at lade den falde.
(det var den umiddelbare orientering der forelå fra officiel side).....

Hej,

Hmm. Det lyder da interessant.

Men kan man gøre det på 7 timer ? Normalt tager det uger at forberede en kontrolleret nedrivning.

Men det kan måske forklare, at BBC kom til at annoncere WTC7 fald 20 minutter før det skete: bbc annoncerede bygning 7s fald 20 minutter før (denmarkonline.dk)

I baggrunden bag reporteren kan man stadig se bygning 7 i ovennævnte klip.