You are here

denmarkonline.dk fylder 1 år idag

Ja, så kom tiden, hvor denmarkonline.dk runder 1 år.

Samtidigt har siden rundet 146.000 besøgende (opgjort af chart.dk) i løbet af det år og der har været over 500.000 sidevisninger.

Fokus og missionen har været:
Mission: At fremhæve og fastholde væsentlige emner i informationsstrømmen. Fokus er på socialpolitik, aktivering og tendenser i samfundet. Under stadig opbygning og forbedring. Oprettet 31. juli 2005.

Jeg er selv overvældet over det store antal besøgende og ser frem til i mange år fremover at blogge og logge om væsentlige politiske begivenheder i Danmark.

Jeg vil gerne sige jer tak for jeres læserbreve og kommentarer. Jeg håber at I også fremover vil benytte jer af denmarkonline.dk som en middel til at få overblik over nyheder på. Ikke mindst at lysten til at debattere bliver vedvarende.

Vær opmærksom på, at du kan få dig et login. På den måde kan i selv hurtigt og effektivt sprede jeres budskaber. Effektivt også for organisationer.

Indhold fra denmarkonline.dk bliver selvfølgelig fanget af google og andre søgemaskiner. Men allerede inden for 30 minutter (ja ofte før) er beskeder om opdateringer at finde på overskrift.dk, blogbot.dk, polit-blogs.net og technorati.com

Du kan registrere dig her

Alt sammen gratis. Så start en blog og skriv løs om væsentlige emner.

Med venlig hilsen

Flemming Leer Jakobsen

ejer, denmarkonline.dk 

Se evt. også : erklæring om blogokrati

Sidst revideret
21. august 2006

Kommentarer

- Jeg er på vej hjem til Jylland på ferie, så jeg træner udtalen! ;)

Nå, så du vil gerne have en vedvarende debatlyst? Det må vi jo se på ...

vh
CP