You are here

Debat om oprørsbevægelser og terrorlister

Savanna;

Jeg kan godt lide den sidste linie i dit indlæg

Ja, det ville være rart hvis flere tog den til sig. :)

Og tror mig jeg er ikke glad for enhedslistens indsamler penge til min eller for den sags skyld din likvidering UANSET hvilken paragraf i Grundloven eller ytringsfriheden de gemmer sig under.

Nu gælder opfodringen oprørsbevægelser i andre lande, så det sker jo næppe. Og skulle det være planen er jeg sikker på, at det nok skal blive stoppet.

Som hansiemansie påpeger med israelerne, så findes der faktisk i international lovgivning en ret til at gøre oprør imod et styre. Men efter den 11. september ser det ud til at alle, der er hoppet med på Bushs "Krig imod terror" har fået en automatisk ret til at inkludere deres egne modstandere på terror lister.

Israel har jo invaderet de palæstinesiske områder i Gaza og Vestbredden og holder faktisk disse områder besat på trods af FN resolutioner. Går man længere tilbage til før Israels oprettelse, så kan man ud fra en palæstinensers synspunkt anse Israel som en besættelsesmagt. Det giver så en vedkommende ret til at bekæmpe Israels besættelse med alle midler.

Nu mener jeg, at palæstinenserne & israelerne er lige grove i deres forsvar af deres egen sag. Mange uskyldige har i tidens løb som følge af den konflikt mistet livet. Det er sørgeligt og forkasteligt.

At Israel får lov til at vælte huse som en gengældelse for selvsmordsbomber og likvidere palæstinensiske ledere ved hjælp af amerikansk leverede helikoptere. Uden at det bliver fordømt fra officiel dansk side. Ja, det er paradoksalt.

Den eneste og letteste måde at stoppe den konflikt på er, at stoppe pengestrømmen og den politiske opbakning til Israel.

Stop eksport af våben til konfliktområderne generelt.

Det ville være det mest fornuftige, men den holdning desværre ikke gangbar.

Det er jobs i det. Og hvad skulle vi ellers beskæftige os med ? :/ (* sarkastisk ment *)

Fra DR Debat - Samfund