You are here

Dårligt politisk håndværk af socialdemokraterne

DR P1 Orienterings idag:

Af Ole Lorenzen
Med mindre Socialdemokratiet vil foretage et tilbagetog, så er partiet ude af en aftale om en øget indsats for integration af indvandrere. Socialdemokratiet siger, at regeringen med vilje har skabt den situation, fordi den ikke ønsker, at partiet er med. Hele sagen tyder snarere på, at der er tale om dårligt politisk håndværk. 

Hør indslaget på DR Online:
Dårligt politisk håndværk af socialdemokraterne

Er Socialdemokraterne på slingrekurs eller ventede regeringen på at slå til for at sætte socialdemokraterne i et dårligt lys ?

DR Orientering Uge 42 2005

Sagen drejer sig om Integrationsaftalen fra juni 2005

Sidst revideret
9. februar 2007

Kommentarer

Det er muligt at Socialdemokraterne har været på "slingrekurs", eller måske har de ikke. Nu skulle det jo først i såkaldt høring.

Men er det ikke også at fokusere på politikkens form, fremfor dens indhold? Hvis Socialdemokraterne er bekymrede over noget svage grupper i samfundet, så skal de vel ikke tænke på om det de gør, ser så "kønt ud", men vel netop tænke på det politiske indhold.

Den med "slingrekurs" er jo også noget som de borgerlige partier elsker at fremhæve, for at gøre opmærksom på at Socialdemokratiet har en "dårlig leder", og som pressen jo kører fuldstændig med på.

Så, jeg vil sige Godt Socialdemokratiet! at I nu får vist forskellen på jer og de borgerlige partier.