You are here

Brian svarer 'bortdømte perkere'

Submitted by Nutcracker on 15 March, 2009 - 21:15

I artiklen "Bander afviser mægling på Nørrebro" skriver DR Nyheder Online 14. mar. 2009 22.01:
>>
Intet tyder på, at konflikten mellem Hells Angels og en gruppering af kriminelle drenge omkring Blågårds Plads på Nørrebro vil holde op. Det skriver Berlingske Tidende, som har talt med en stribe kilder, centralt placeret i Blågårds Plads-gruppen.
- Der er ikke grundlag for en mægling lige nu. HA vil have to-tre af vores folk, vi vil ikke udlevere dem, og nu køres deres små hundehvalpe fra AK81 så rundt her og skyder på venners venner af Blågårds Plads, folk der er helt uskyldige, siger en kilde til avisen.
Blågårds Plads-gruppen siger, at den føler sig helt bortdømt af det danske samfund.
Justitsminister Brian Mikkelsen siger, at gruppen sætter sig i en "offerrolle".
- Blågårds Plads-gruppen er hårdkogte forbrydere. De er dømt for drabsforsøg, vold, trusler og narkohandel. De truer og ødelægger andre folks liv. Jeg ved udmærket, at rockerne er lige så brutale og afstumpede. Men det ændrer ikke på, at vi har ret til at beskytte vores land mod udlændinge, som bærer skarpladte våben. Det her lyder meget nationalistisk, men jeg siger: Ud af vores land!, siger ministeren.
<<

--
Du har gjort det igen, Brian: Sat fingeren lige på det ømme punkt. Hvad er det for noget barnepjat med at føle sig "bortdømt", som disse andengenerations-superkriminelleperkere lukker ud?
Kan de ikke stå for mosten fra godt nok lidt hårdhændede hvide danskere som HA'erne, så kan de bare skrubbe ud af det gode gamle Vaterland. Og hvis ikke de selv vil, eller skulle domstolene nægte at være med, så har du jo altid dine nye venner til at smide dem ud, ikke?

Taxonomy upgrade extras: