You are here

Gmail: Google markerer kendte kontakter som spam mails

Jeg benytter Google mail i stor stil & jeg har gjort det i snart 5 år.

Oprindeligt skete min brug på grund af, at jeg ikke kunne komme i kontakt med Modkraft. Min ikke Google email blev simpelthen afvist.

Men jeg har i stigende grad opdaget, at Google mail nu begynder at markerer selv kendte kontakter som spam mails. I nogle tilfælde er jeg gået glip af invitationer til arrangementer på grund af Googles forkerte spam markering.

Her er et aktuelt eksempel fra Grønt Forum Vejle:

Google markerer kendt kontakt som spam

Jeg tror, at det skyldes at Grønt Forum ikke benytter Gmail.

& jeg har tidligere fjernet en Grønt Forum email fra spam mappen. En mailingliste, som jeg har været på i efterhånden mange år.

Mønstret har været det samme. Nemlig hvis der er mange email modtagere & vedhæftede filer. Hvis de så ikke benytter Gmail, så er risikoen for at havnde i spam mappen ekstra stor.

Faktisk er jeg alvorligt begyndt at overveje, at droppe Gmail som email. For jeg har efterhånden ikke nogen tiltro til, at Google vil rette op på det.

For det er jo i Googles interesse, at få så mange som muligt over på Gmail.

Men en udskiftning af Gmail vil så stille mig over for en anden udfordring.

Hvordan kan jeg maile sammen med Gmail brugere ? For risikoen for, at min ikke Gmail bliver kategoriseret som spam er tilstede.

Don´t be evil ? (Googles motto. På dansk gør ingen skade.)

Ja, goddaw mand økseskaft.

Men nu er det at checke spam mappen på Gmail engang om ugen blevet en fast rutine. Jeg vil anbefale andre at gøre det samme.

Især nu, når alle skal være tilsluttet digital post den 1. november 2014.

Spred Glæde...trods alt :/

FlemmingLeer
Denmarkonline.dk