You are here

1. Maj 2011 i Byparken i Vejle Det vil tiden vise

Da jeg sammen med andre aktive i Enhedslisten Vejle var til 1. Maj i Byparken i 2011 fik jeg et svar fra, hvad der med garanti har været en Socialdemokrat.

"Johanne Schmidt-Nielsen får aldrig indflydelse."

Der stod jeg så med løbesedler fra Enhedslisten & mit svar var:

Det vil tiden vise

Jeg tror eller andet sted, at det chokerede vedkommende. Ihvertfald begyndte vedkommende at komme med en masse usammenhængende bemærkninger.

Hvorefter jeg fortsatte med at uddele løbesedler.

På daværende tidspunkt havde Enhedslisten "kun" 4 medlemmer af Folketinget & kun et håndfuld valgt ind i by- & regionsråd.

Idag har Enhedslisten som bekendt 12 medlemmer af Folketinget, er repræsenteret i 76 kommuner & i alle 5 regionsråd.

Men samtidigt skal det understreges, at sålænge Enhedslisten arbejder inden for en borgerlig liberal samfundsøkonomi. Ja, så tager det tid at få gennemført ændringer.

Ændringer kræver som bekendt et flertal & når f.eks. Enhedslisten har 12 mandater i Folketinget samt flere steder en enkelt repræsentant i byråd. Så er det altså et langt sejt træk.

Men du kan være sikre på, at vi i Enhedslisten arbejder på at indføre socialisme ved en revolution i Danmark. (& Nej, bare fordi at revolution nu kun står en gang i Enhedslistens principprogram, så er vi ikke mindre revolutionære af den grund.)

Derfor kan jeg kun opfordre dig til at melde dig ind i Enhedslisten for at arbejde for dette mål.

Jo flere, vi er. Jo kortere tid er der til at vi kan indføre den samfundsforandring, der vil være et opgør med den sociale kontrol med de arbejdsløse, fattigdomskabelse & generelle udhuling af velfærden herhjemme.

Samt ikke mindst den kapitalisme, der sætter både vort helbred, arbejdsmarkedsforhold & retssikkerhed over styr.

Jeg har lavet denne T-shirt, som en markering. Hvor en lille andel går til mine udgifter til webhotellet for Denmarkonline.dk

& ja, indtægter bliver indberettet til både skat & Udbetaling Danmark.

Det vil tiden vise - T-shirt

http://451782.spreadshirt.net

På forhånd tak :)

FlemmingLeer
Denmarkonline.dk

Nu på 9 år som blogger.

Medlem af Enhedslisten