You are here

Lang ventetid for brevstemme og mangel på valglisten

Pressemeddelelse fra Enhedslisten Vejle den 18. november 2013:

Lang ventetid for at brevstemme & mangel på valglisten

Lørdag den 16. november var Enhedslisten Vejle på gade ved Søndertorv i Vejle. Af en forbipasserende fik Flemming Leer Jakobsen at vide, at der for vedkommende havde været 40 minutters ventetid for at komme til at stemme. Der var folk, der opgav at afgive deres stemme & gik !

3 stemmebokse var altså for lidt.

"Udover dette har jeg i et tilfælde mødt en vælger, der ikke har modtaget sit valgkort. Vedkommende har boet i Danmark i 12 år. Ham sendte jeg ned til borgerservice i lørdags. Vedkommende kom jeg i kontakt med torsdag aften. Det er bare ikke i orden, at valgbestyrelsen ikke har tænkt på flere stemmebokse til brevstemmer." siger Flemming Leer Jakobsen, kandidat for Enhedslisten i Vejle.

"Det er demokratisk betænkeligt, hvis nogle har opgivet at stemme til kommunal- & regionsvalget på grund af for få stemmebokse", siger Flemming Leer Jakobsen.

"Hvis man nu ikke har modtaget sit valgkort & har boet 3 år i Danmark, som mød op i DGI Huset i Vejle på tirsdag imellem kl. 9 & kl. 20. Medbring idkort i form af enten sundhedskort, pas eller kørekort", slutter Flemming Leer Jakobsen

Flemming Leer Jakobsen mødte også en fra Fredericia fredag eftermiddag på Søndertorv, som modtog et valgkort i 2004. Men har ikke siden fået et valgkort.

Kravet for at stemme ved valget den 19. november er 3 års bopæl i Danmark.

Yderligere oplysninger kan fås hos

Flemming Leer Jakobsen

Kandidat for Enhedslisten til Vejle byråd & regionsrådet.

mobil 20 188 264 

Fundet her:
/ Lang ventetid for brevstemme og mangel på valglisten (Vejle.Enhedslisten.dk)