You are here

Vejle: Vil Vestbyen stille det forenede byrådsparti til ansvar ?

Læserbrev bragt i Vejle Amts Folkeblad / Horsens Folkeblad igår:

Siden sidste kommunalvalg har der i Vejle byråd været enighed blandt alle partier om at skære på velfærden. Reelt er det et stort forenet byrådsparti fra SF, Socialdemokraterne til Venstre & DF der har været med til at skære f.eks. 14 procent på ældreområdet fra 2009 til 2012.

Desværre blev en del hjemme på sofaen i Vestbyen (i 2009), hvor kun knap 50 procent ud af 12.000 stemte. Nu har sofavælgerne smagt effekten af ikke at stemme. Så det er op til jer om det igen er borgerskabet i Vejle kommune, der skal forringe velfærden eller om der skal gøres op med historierne fra Jobcentret & dårlig behandling på plejehjemmet Gulkrog. Disse 2 historier viser med al tydelighed, at de ansatte i Vejle kommune er hårdt presset under borgerskabets styre.

I Enhedslisten har vi desværre ikke noget medlem af Vejle byråd, men et medlem af Vejle byråd vil være et opgør med den manglende politiske styring af forvaltningen. Et medlem af Vejle byråd for Enhedslisten vil være starten på en benhård socialistisk prioritering, hvor tilliden & velfærden skal genoprettes.

Flemming Leer Jakobsen
Kandidat for Enhedslisten til Vejle byråd & Regionsråd

Fundet her:
/ Vil Vestbyen stille det forenede byrådsparti til ansvar ? (Flemmingleerjakobsen.dk) (7. november 2013)

Bragt under overskriften "Stil byrådspartiet til ansvar".