You are here

Socialdemokraterne i Aalborg forsøger at råbe partitoppen op

Efterskrift, lørdag den 30. juni 2012

Vi måtte fredag den 22. juni om aftenen, med beklagelse erfare at regeringen indgik forlig med Venstre og Konservative, om den nye skattereform. En reform der indeholder flere gode og rigtige elementer, set med socialdemokratiske øjne. Men som desværre alligevel ender med at vende den tunge ende nedad, alene af den grund at den er socialt skæv.

Hverken den socialdemokratiske vælger, eller vores partis medlemmer, har lyst til at få mere sat ind på sin løncheck, når pengene kommer fra den arbejdsløse nabo, kollegaen der er blevet langtidssygemeldt, eller datteren der ikke har været i stand til at få anvist arbejde, efter endt uddannelse.

Så hellere et mindre løft af topskattegrænsen. Derfor havde vi langt hellere set et forlig med Enhedslisten og har vanskeligt ved at forstå, hvorfor regeringen ikke havde større tålmodighed og tid til at få det på plads.

Læs det hele brevet her:

/ Dokumentation: Brevet fra S i Aalborg (Jp.dk) (5. juli 2012)

Det er godt, at der er nogen som kæmper for at ændre Socialdemokraternes "reform" iver. Reelt set er det jo besparelser forklædt som reformer.

Så må vi se om det kan lykkedes for det Socialdemokratiske bagland at fjerne den blå omlakering, som Helle Thorning-Schmidt & resten af socialdemokraterne så åbenlyst har gennemgået.

Der skal mere end acetone til at fjerne den borgerlige økonomiske politik, som idag er den "Socialdemokratiske" regerings politik.

Men som bekendt er det bedre sent end aldrig.