You are here

Folkebevægelsen Mod EU samler kræfterne i trekantsområdet

Folkebevægelsen Mod EU samler kræfterne i trekantsområdet

Torsdag den 24. marts afholdes der stiftende generalforsamling for Folkebevægelsen Mod EU i Fredericia i Prinsessegade 39 kl. 19.30 Samlingen af kræfterne kommer i kølvandet på en strategikonference i Odense den 30. januar 2010, hvor det kom frem at der i Thy er blevet lavet samme model med samling af kræfterne lokalt. Det har ført til stigende aktiviteter & medlemsfremgang.

Det samme mål er også baggrunden for at samle kræfterne for medlemmer i Vejle, Kolding & Fredericia kommuner.

Kontaktperson i Vejle Flemming Leer Jakobsen er også optimistisk i forhold til unionsmodstanden generelt. ”Der har aldrig været større opbakning til bevarelse af kronen, som der er i øjeblikket. Samtidigt gik Folkebevægelsen Mod EU frem ved det seneste valg til EU-parlamentet, hvor Søren Søndergaard blev genvalgt. Desværre fejlede JuniBevægelsen i deres valgstrategi, men opbakning til Folkebevægelsen Mod EU som den ældste tværpolitiske bevægelse er der stadigvæk.”

Folkebevægelsen Mod EU arbejder på at melde Danmark ud af EU, så Danmark igen kan blive en selvstændig suveræn stat med fuld selvbestemmelsesret både juridisk & politisk.

Samtidigt skal Lissabon-traktaten nu realitetsbehandles med Folkebevægelsen Mod EU's mangeårige tidligere medlem af EU-parlamentet Ole Krarup som forsvarsadvokat for de danske vælgeres mistede folkeafstemning om Lissabon-traktaten.

Yderligere oplysninger:

Flemming Leer Jakobsen