You are here

Wikileaks: Der var masseødelæggelsesvåben i Irak

Rapporterne fra WikiLeaks dokumenterer, at der blev fundet masseødelæggelsesvåben under eller efter Irak-krigen

For eksempel fandt amerikanske styrker i august 2004 et kemikalie, der kan forårsager alvorlige irritationer. Gassen der blev fundet minder om sennepsgas, der i stort omfang blev brugt under Den Anden Verdenskrig. Gassen blev tilintetgjort af de amerikanske soldater.

Irak producerede sennepsgas under krigen mellem Iran og Irak i årene 1980 til 1988. Der er ikke fundet beviser for, at Irak siden da producerede denne type gas.

/ Der var masseødelæggelsesvåben (Ekstrabladet.dk) (23. oktober 2010)

Se Ekstra Bladet for llinks til rapporterne.

Så nu her over et år efter, at Anders Fogh Rasmussen er gået af bliver han renset.

Jeg har også været meget efter løgneren Anders Fogh Rasmussen i forbindelse med de ikke fundne masseødelæggelsesvåben.

Men han fik ret.

Ved nærmere eftertanke, så handlede Anders Fogh Rasmussens løgn om Irak-krigen ikke om der var masseødelæggelsesvåben.

Den handlede om Anders Foghs gentagne løgne om grundlaget for den danske deltagelse i Irak-krigen. I strid med beslutningsforslaget gik Anders Fogh Rasmussen gentagne gange ud i pressen & sagde, at masseødelæggelsesvåben ikke var en del af grundlaget for den danske beslutning om at invadere Irak i 2003. Men det var det.

I beslutningsforslaget B 118 bliver ordet masseødelæggelsesvåben nævnt hele 10 gange.

Men det kan undre mig, at disse oplysninger ikke har været fremme i offentligheden i betragtning af den megen fokus på det. Men måske ved den amerikanske hær bare ikke, hvilke informationer de ligger inde med ?

Men faktum er nu her i 2010.

Der blev fundet masseødelæggelsesvåben i Irak.

Kommentarer

"Der blev fundet masseødelæggelsesvåben i Irak. "

Arrr... der blev fundet kemikalie, som der kunne udvines sennepsgas af.. men det kan man sgu også finde i mit køkkenskab.

Så jeg mener, at det er måske at overdrive lidt, og er nu ret sikker på at den bare var en undskyldning.

Hej Gæst,

Du skal bruge henvisningerne fra Ekstra Bladets artikler som eksempelvis denne:

http://warlogs.wikileaks.org/id/7726706C-22D1-404B-B73C-5BB9F23BD1ED/ (link 1)

Kopier det sidste fra efter id/

& indsæt det efter wikileaks ip adresse:
http://213.251.145.96/id/

Så får du denne brugbare henvisning:
http://213.251.145.96/id/7726706C-22D1-404B-B73C-5BB9F23BD1ED/

Du kan klikke på alle grønne links for at få mere at vide på Wikileaks dokumenter.

Det er iøvrigt Ekstra Bladet, som fandt frem til dokumenterne sammen med Wired.

Glædelig snehilsen >:)
FlemmingLeer

.... MEN måske en lige stærk nok konklusion af dette dokument, der står jo kun at det potentielt kunne være noget sennep... POTENTIAL MUSTARD %%%
Sentationsjournalistik - nej tak du! Jeg vil gerne have ægte, kildedokumenteret journalistik, uden populistiske overskrifter.

MVH.

Er wikileaks ikke også bare en form for kontrol? Jo mere diskusion om noget ubetydeligt i det store hele, jo mere spilder vi vores tid klæbet foran en skærm efter mere viden om ingenting, istedet for at bruge øjnene, og kigge på hvad værdenslederne nu finder på for at holde os som medie slaver, og fylde os med ilusioner og fantasier som vi ikke har set med egne øjne men gennem en maskine, den samme som vi ser scifi, action, drama, og andet planlagt, cliche, serier der bliver genudsendt i al evighed, for at holde os beskæftiget så vi glæmmer at tænke. Hvorfor er værdenen så flad når vi nu ved den er rund og vi ikke har muligheden for at slippe væk fra den, til grønerer græss et andet sted. Hvorfor alt den interesse i teologi? whad med kemi, fysik, matematik, og det andet som vi faktisk har praktiske anvendelser for...

Hej.

Tak for din kommentar.

Jo, man kan som du skriver godt sige, at Wikileaks er en årsag til tidsspilde hvor man mister overblikket.

Men på den anden side er det også vigtigt, at vi får sandheden at vide. Wikileaks giver adgang til øjebliksbilleder fra krigen i Irak, Afghanistan & fra USAs diplomanti.

Der hvor jeg mener, at mange spilder deres tid & opmærksomhed er på reality-tv serier & de fleste sportsudsendelser. Forbruget af TV stiger eksplosivt på disse intetsigende udsendelser.

Folk er i mine øjne alle intelligente, men jeg har svært ved at forstå de flestes behov for virkelighedsflugt & manglende vilje til at sætte sig ordentligt ind i tingene.

For det meste kender de fleste kun de toneangivende kapitalistiske mediers side af sagen, hvor detaljer bevidst undgås. Detaljer som er væsentlige. Idag må & ses det sjældent nogle konkrete & faktuelle tal den aktuelle politiske debat.

Meget ofte oplever jeg at der kommer der udokumenterede påstande & fordomme i medierne, som ved nærmere undersøgelse slet ikke holder. Der fejler mange journalister i deres rolle som den 4. statsmagt.

Samtidigt er folk igennem de seneste år blevet vænnet til at nyheder i TV kun skal fylde 2-3 minutter om vigtige emner. Dermed har mange i mine øjne mistet evnen til at fordybe sig i detaljerne. Spin eller rettere propaganda bliver brugt til små korte sætninger, som skal slå en intetsigende holdning fast i medierne.

Det er netop der, hvor jeg forsøger at fremdrage tendenser i den stadig stigende mængde af intetsigende informationer.

Det er så der, hvor jeg forsøger at finde tendenser i samfundet & forsøger at bringe dem ud til en bredere kreds.

Det foregår lidt langsomt, men der er utroligt mange nyheder som jeg ikke blogger om her. Typisk finder jeg en nyhed & lader den ligge en dag eller 2 for at se om det nu virkelig er en væsentlig nyhed. Men desværre er selv nyheder om tal i stigende grad ukonkrete. Der står typisk noget om en stigning, men der står i mindre & mindre grad noget om udgangspunktet. Derfor finder meget ikke vej til min blog.

Men jeg vil stadigvæk forsøge at grave mig frem til de konkrete tal & måske var det en idé, at jeg selv bliver mere opsøgende for at få disse konkrete tal fra selve kilden. Det vil jeg ihvertfald stærkt overveje.

Men hvorom alting er.

Tak fordi du kiggede forbi.

Og Godt Nytår :)

FlemmingLeer

Der var absolut INGEN masseødelæggelses våben i Irak. vi blev tudet ørerne fulde om, at der var langdistance-raketter som kunne ramme mål i Israel, rusland og store dele af resten af Europa. Der blev postuleret at irakkerne både fremstillede og besad atomvåben. Dette var de primære motivationgrunde bag Irak-invasionen, men man fandt ingen af delene. Sidenhen postulerede man så,at det ikke havde betydning i forbindelse med beslutningen om at invadere Irak.....??!!! Hvis din hukommelse er meget dårlig, eller hvis du ønsker at det forholdt sig således, kan du selvfølgelig referere til senere fejl-(læs løgn-)agtige udsagn om, at invasionen sørme ikke var motiveret af Iraks formodede lager af masseødelæggelsesvåben. problemet er at jeg KAN huske og på daværende tidspunkt læste stortset alle nyheder om emnet på samtlige medier:aviser, internet,tv. Fordi du 5 år senere siger det modsatte, ændrer du ikke det forudgående forløb, men lyver og manipulerer derimod. Irak var og er en skandale og din ukritiske tilgang til tingene handler enten om dårlig hukommelse, manglende indsigt eller måske lysten til at tro(og dermed være en del af det"gode# selskab) fordi det er nemmere end, at indrømme sine fejl. Masseødelæggelses-argumentet åbnede alle døre,bare se hvad der er sket, her knap ti år efter. Der er bare et problem: Man startede krigen på en MASSIV LØGN.!!!!