You are here

Andelen af unge under 25 år på facebook er over 100 procent af de reelle aldersgrupper

Birger Morgenstjerne skrev d. 16. februar 2009:

Samtidig giver de seneste tal også anledning til at sætte spørgsmålstegn ved sandhedsværdien af disse tal, da henholdsvis 104 og 101 procent af de 13-18 årige og 19-25 årige nu er på Facebook – hvilket jo ganske enkelt er umuligt.

Årsågen til dette skal findes i, at der findes et stort antal af falske profiler på Facebook. Et firma anslår andelen til op imod 40% falske nye profiler. DK-cert bakker op om det.

Facebook-tallene overrasker igen – men kan vi stole på dem? (Wemind.dk) (16. februar 2009)

Via
[Twittertinget.dk]

Jeg har heller ikke haft tiltro til Facebooks opgørelser af andelen af danskere på Facebook. Jeg har dem mistænkt for at ville skabe en lemmingeeffekt med henblik på at alle danskere simpelthen bare er nødt til at være på Facebook. Og det ser ud til at lykkedes. Selv jeg er på Facebook :/

Hvordan DK-Cert iøvrigt lige kan vurdere antallet af falske profiler på Facebook ved jeg ikke. :/ Det må være baseret på en udokumenterbar antagelse.

Birger Morgenstjerne har kontaktet Facebook om tallene. Men det tror jeg ikke han får noget ud af. Indtil videre er der jo gået en rum tid uden at han har skrevet noget på bloggen om det.

Se også:
Wemind har en aktuel Facebook statistik her på Google docs

Via
[Peter Svarre's blog]

Tallene for aldergrupperne under de 25 år har Webmind nedskrevet med 20 % ud fra et gæt... :/