You are here

65-timers arbejdsuge stemt ned

Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) og resten af EU's regeringer fik en lussing af EU-Parlamentet, der lukker af for en arbejdsuge på 65 timer.

65-timers arbejdsuge stemt ned (Berlingske Business.dk)

Ifølge EU-eliten har du som samfundsborger kun værdi, hvis du som en anden slave knokler livet af dig, bruger alle pengene og hellere end gerne gældsætter dig. Selvfølgelig ikke af hensyn til dig selv, men af hensyn til samfundet.

Grundlæggende er, at du ikke har værdi med mindre du bidrager til samfundsøkonomien og personligt tilføjer merværdi til samfundet hver dag. Samtidigt skal borgerne helst stemme for alle nye EU-tiltag, som magthaverne ønsker at indføre for egen magtvindings skyld. Gør de ikke, så får borgerne da bare lov til at stemme igen og igen og igen indtil magthaverne får deres vilje igennem...

Principielt er der ikke nogen forskel på EU & Kina i praksis !

Stil dig selv det spørgsmål om Kina med sine milliarder af umælende individer er det reelle forbillede for EU-eliten ? Især Kinas økonomiske vækstrater må vække misundelse blandt EU-eliten. Læg dertil en afrettet befolkning holdt i et bur i et-partistaten, hvor borgerne gør som magthaverne vil have det og for det meste holder deres mund.

Udbredelse af anti-terrorlovene kan blive det redskab, som EU kan benytte til at afrette EU-landenes befolkninger. Alle borgere skal registreres - for hvis du har rent mel i posen, behøver du ikke at bekymre dig over overvågning med video-kameraer og på internettet. I forbifarten glemmes, at privatlivets fred er en grundlæggende menneskerettighed. En rettighed, som det absolut er værd at værne om. Privatliv er som ilt. Det er først når det er væk, at du for alvor kender dens værdi. Og den er stærkt for nedadgående.

Læg dertil en ensrettet medielandskab, hvor alle såkaldet uafhængige medier er fortalere for EU-projektet og gerne stiller bogstaver til forherligelse for EU-integration.

EU er ikke løsningen. Det er selve problemets kerne.